Rólunk

Tudjuk, hogy a hosszú távú siker titka, üzleti szférától függetlenül, a tiszteleten és odafigyelésen alapuló kapcsolattartás, együttműködés.

Célkitűzésünk: termékeink révén minél több kert és természetbarát követőre találni, akik tisztelettel adóznak a napjainkban oly létfontosságú környezettudatos életformának.

történetünk

1993-ban alapítottuk családi vállalkozásunkat mely fő profilja kertépítési termékek tervezése és kereskedelme.

1995-től a Hiper és DIY áruházláncok magyarországi megjelenésével tevékenységi körünk újabb területtel a marketing tanácsadással bővült.

2011-ben vállalkozásunk a VIANO szerves és szerves-ásványi tápanyag család kizárólagos magyarországi forgalmazója lett. A termékek egy része BIO TÜV-NORD, BLIK és NÉBIH ÖKO minősítésekkel rendelkezik.

Tudjuk, hogy a hosszú távú siker titka, üzleti szférától függetlenül, a tiszteleten és odafigyelésen alapuló kapcsolattartás, együttműködés.

Célkitűzésünk, hogy termékeink révén minél több kert és természetbarát követőre találni, akik tisztelettel adóznak a napjainkban oly létfontosságú környezettudatos életformának.

GarMed minőség

A minőséget gyermekkorunkban ritka kincsnek tartottuk. Manapság az igényeink megnőttek és tudjuk azt is, hogy csak a minőségi munkával előállított termékek igazán piacképesek, vagy a márkanév jelent garanciát, vagy pedig az eladó neve, büszkesége – mint a régi céhes mesteremberek idejében.

Úgy véljük, hogy a Minőség „elemi minőségekből” épül fel úgy, mint az Univerzum. Ha a minőséget próbáljuk meghatározni, azt mondanánk rá, hogy az, ami egy dolgot azzá tesz, ami. A minőség, a hétköznapi gyakorlatban egyrészt elvárást, igényt jelent a szükségleteinket kielégítő termékekkel és szolgáltatásokkal szemben, másrészt bizonyos értékrendet az azonos szükségleteket kielégítő termékek és szolgáltatások között.

Valós az igény tehát a társadalom részéről, hogy a szükségleteit kielégítő anyagi javak és szolgáltatások használhatóságának jellemzőit egységesen MINŐSÉGKÉNT fogalmazzuk meg:

7 érv a GarMed mellett

  1. Környezettudatos gondolkodásmód – megtanítjuk, hogyan óvja a környezetét, a természetet,
  2. Környezetbarát alapanyagok és termékek, (TÜV NORD BIO, BLIK és NÉBIH ÖKO minősítések)
  3. Garantált minőség, hosszú távú használhatóság,
  4. Folyamatos terméktámogatás és magas szintű szaktanácsadás,
  5. A piaci igényeknek megfelelően folyamatos a termékskála bővítése,
  6. Versenyképes árak, kiváló ár – érték arány,
  7. Nagyfokú mobilitás – Ön megrendeli, mi 72 órán belül célba juttatjuk.

A Kert energiával,  örömmel tölt el, összehoz embertársainkkal és jobbá teszi a világot.

Máthé Emese
Ügyvezető

Máthé József Zoltán
Cégvezető